Etnicidad virtual

  • Fons bibliogràfic
  • Cultures i moviments migratoris
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Linda Leung
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 314.722 LEV

On estan les minories ètniques en el ciberespai? En aquest llibre, Linda Leung realitza una anàlisi pionera sobre la presència dels grups ètnics minoritaris en la World Wide Web, amb un examen de la seva maneres de pro­ducció representació i consum. L'autora pensa que, malgrat l'aparent perfil blanc, occidental, masculí i de classe mitjana del ciberespai, existeix una important activitat de les minories ètniques.


L'obra es basa en una recerca tant teòrica com a empírica: teòrica doncs realitza una aproximació des dels estudis de em­déu a la qüestió de la representació, és a dir, la riquesa de la literatura de la representació de la raça i l'etnicitat en les pel·lícules, la televisió i la cultura popular es revisa i s'usa com a marc per examinar l'articulació de la diferència ètnica a la Xarxa; empírica doncs l'autora recull les experiències de l'autora amb catorze dones de minories ètniques, que juntament amb ella es van convertir en l'objecte d'un estudi que pretenia descobrir com s'articulava l'etnicitat a la Xarxa, comparada amb altres formes culturals. En ell incorpora el debat suscitat sobre el tema en em­déu de co­municació i pàgines web d'EUA, Canadà, Gran Bretanya i Austràlia.


Etnicitat virtual realitza un examen interdisciplinari fascinant de la participació de les comunitats ètniques a la Xarxa, que aclareix de quina manera s'articulen les identitats ètniques en la societat actual i quins són els significats contradictoris del ciberespai.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec