Gobbit

  • Jocs
  • de 7 a 11 anys
  • Castellà
  • Jean-Baptiste Fremaux, Thomas Luzurier, Paul-Adrien Tournier
  • Gratuït amb fiança 30.00€
  • Teixell: joc-2019

Gobbit és un joc de velocitat. Tenim una baralla de cartes on trobem mosques, camaleons, serps i goril·les en tres colors diferents. Entre aquests animals s’estableix una cadena alimentària. El goril·la mata a tots els animals del seu mateix color. La serp menja camaleons del seu color, però no mosques. El camaleó menja mosques del seu color. Les mosques són devorades i esclafades.

Es reparteixen totes les cartes entre les jugadores. Per torns, cadascú anirà revelant la carta superior de la seva pila de cartes, formant una nova pila d’animals davant seu, i és quan haurem d’estar més atents. Si un cop hem revelat la nostra carta veiem que algun altre jugador o jugadora té a davant una carta d’animal que podem menjar, haurem d’intentar posar la mà a sobre de la pila de cartes d’animals d’aquell jugador, al mateix temps que l'altra intentarà defensar el seu piló tapant-lo amb la mà. Segons si s'aconsegueix protegir o no les cartes els jugadors les guanyen o les perden... Qui acaba menjant-se totes les cartes del grup és qui ha guanyat la partida.

Contingut:

  • 1 llibret d'instruccions del joc (castellà)
  • 48 cartes d'animals de la selva

 

Alguns aprenentatges que hem recollit de les vostres experiències: 

Un joc de rapidesa i agudesa visual. Que posa a prova els nostres reflexes i alhora, quan ja som jugadores més expertes també la picardia que tenim per poder enganyar altres jugadores tot fent fintes intentant que s'equivoquin o s'avancin en els seus moviments per obligar-los a perdre cartes. Un joc divertit de distenció per trencar el gel i preparar els grups per a una sessió de formació o tallers.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec