Guía para una globalización alternativa. Otro mundo es posible

  • Fons bibliogràfic
  • Economia i desenvolupament, Informació i documentació
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Francisco Fernández Buey
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 339 FER

"Hi ha diverses maneres de veure el món en què es viu. Una, molt socorreguda, és veure'l amb categories polítiques: des de l'esquerra o des de la dreta. Una altra, més atenta a les desigualtats socials que a les declaracions i promeses dels polítics institucionals, és veure'l des de dalt o des de baix. Generalment el món tendeix a veure's des de dalt perquè el que es veu des de baix amb prou feines arriba als mitjans de comunicació, a no ser com a succés periodístic o com a desgràcies. El moviment antiglobalització tracta de veure el món des de baix, amb els ulls dels quals viuen de les seves mans o malviuen en la pitjor de les situacions.

Aquest llibre tracta d'aquest moviment que avui prefereix dir-se a si mateix alterglobalizador. Es tracta d'un moviment de moviments que aspira a ser global. Com a tal, no necessita presentació perquè tothom ha sentit ja parlar d'ell. Ha estat presentat, en temps de desigualtats profundes marcades per la ideologia de la guerra preventiva per fomentar la guerra de civilitzacions, com a representació genuïna del que podria arribar a ser una societat civil global. És possible que tal aspiració sigui una utopia en el sentit propi de la paraula. Però, per als seus activistes, és una utopia pertinent, una utopia que fa falta."

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec

També et pot interessar