Impact

 • Jocs
 • Pau, Antimilitarisme i Conflictes
 • de 7 a 11 anys, de 12 a 16 anys, A partir de 16 anys , I fins als 100 anys
 • joc de taula
 • Castellà
 • Dieter NuBle
 • Gratuït amb fiança 30.00€
 • Teixell: joc-2019

Posaràs a prova el teu destí ustilitzant la força dels elements? L'elecció és teva en aquest joc simple però addictiu! En aquest joc, els jugadors i les jugadores han d'aconseguir símbols iguals per a així ser els últims de quedar-se dins el ring,, llançant els seus daus amb precisió i usant els poders especials dels elements. La seva senzillesa i rapidesa fa que en qualsevol moment i ocasió es pugui jugar una o més partides. Les instruccions i la mecànica son tan simples que el fa ideal per acompanyar qualsevol sessió com a complement o entreteniment.

 

Contingut:

 • caixa de cartó de dues peces (tapa i fons), de17×13×8 cm. 
 • 1 Daus de 6 cares (de resina)
 • Ring de joc (inserit de plàstic dins de la caixa)
 • Base del Ring (escuma)

Reglament (en castellà)


Variants del joc:

Per  jugar a la variant del "Poder dels Elements", haurem de llançar un dau al començament de la partida per a definir quin element s'activa. Aquesta activació romandrà durant tot el joc i deslligarà els seus efectes cada vegada que, després d'una tirada, dos o més daus mostrin el símbol activat. Aquests són els possibles efectes:

Tempesta Elèctrica: Quan es repeteixi el símbol del raig, tots els jugadors excepte l'actiu, han de llançar ràpidament un dels seus daus al Ring. A continuació el jugador actiu recull tots els daus que mostrin símbols iguals.

Roques: Quan hi hagi dos o més símbols de roques en el Ring, el jugador actiu prendrà els daus repetits i els col·locarà en la seva zona l'un sobre l'altre. Aquest munt de roques podrà usar-se posteriorment, però hauran de llançar-se tots junts a l'interior del Ring.

Huracà: Quan el símbol que es repeteixi sigui el de l'aire, el jugador actiu prendrà els daus repetits i a continuació tots els jugadors passaran els seus daus al jugador que estigui a la seva esquerra.

Pantà: Els daus d'aigua sempre es quedaran en el Ring fins que algun cop o moviment els faci canviar de símbol.

Columna de Foc: Quan es repeteixi el símbol del foc, tots els jugadors hauran de crear una columna amb la seva reserva de daus. El primer a construir la seva torre i cridar “Alt!o”, es quedarà amb tots els daus que hi hagi en el Ring els símbols del qual coincideixin.

Alguns aprenentatges que hem recollit de les vostres experiències:

Molt adient per a trencar dinàmiques, ja que les partides poden ser molt ràpides i és tant senzill de jugar-hi i aprendre que no cal pràcticament cap explicació. Un joc de sorts, però on l'estratègia i el risc son fonamentals. En algun grup, hem proposat el pagament de "penyores" si es perdien dues rondes seguides i ha donat molt bon resultat ja que el risc era més real, i el canvi de funcionament i presa de decisions s'ha vist modificat quan el risc ha tingut un significat real per a la persona que l'havia de prendre. Ens ha servit doncs, per palar-ne després relaxadament i fer-ne comparatives en altres riscos que prenen els i les joves en la seva quotidianitat.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec