Jane, el zorro y yo,

  • Fons bibliogràfic
  • Pau, Antimilitarisme i Conflictes, Educació, Narrativa
  • de 7 a 11 anys, I fins als 100 anys
  • Castellà
  • Isabelle Arsenault i Fanny Britt
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: NJ ARS

Mont-real, finals dels anys vuitanta del segle passat. La Hélène és una noia de dotze anys que inexplicablement ha estat deixada de costat per les seves antigues amigues, que ara es diverteixen humiliant-la en públic. El dia a dia de la protagonista és un infern i la seva autoestima es ressent fins al punt que arriba a assumir com a certs els insults rebuts. No vol recórrer a l'ajuda i comprensió de la seva mare, perquè la vida d'aquesta no és molt millor: sempre a la vora del col·lapse per esgotament, manté ella sola a la Hélène i els seus dos germans. L'únic consol de l'Hélène és la lectura de Jane Eyre, la novel·la de Charlotte Brontë, amb la desgraciada protagonista de la qual se sent identificada.

Una novel·la gràfica que tracta temes que la nostra societat segueix sense superar, com l'assetjament escolar o la solitud. I ho fa d'una forma realista i sincera. Però sempre amb un raig d'esperança al final del túnel. I moments realment evocadors i poètics.

Un llibre imprescindible per diverses raons: Primer, perquè no hi ha molts còmics dirigits a un públic preadolescent; segon, per la seva excepcional qualitat artística i literària; tercer, perquè serà apreciat per lectors de totes les edats; i quart, perquè pot ser una excel·lent eina per a educadors i professors, que haurien de recomanar-lo en les seves classes.

Còmic/Novel·la Gràfica

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec

També et pot interessar