La dictadura del Videoclip

  • Fons bibliogràfic
  • Economia i desenvolupament, Informació i documentació
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Jon E. Illescas
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 070 ILL

Com va acabar Katy Perry treballant per al Pentàgon i Shakira per al president dels Estats Units? Per què hi ha tan pocs artistes compromesos en plena crisi? Com es posen de moda les cançons que tots coneixem? Quina relació hi ha entre els videoclips i la falta de consciència crítica de gran part de la joventut?

En aquesta obra multidisciplinària s'exposen les connexions ocultes entre les estrelles del pop, la indústria cultural, el narcotràfic, l'alta política i el capitalisme global. Analitzant la propietat i el funcionament de les grans empreses que creguin la música de masses, es revela com l'elit de les classe dominant en els joves valors i ideologies funcionals per a renovar el seu poder. Amb la difusió d'Internet, el videoclip s'ha transformat en el producte cultural més consumit per la joventut internacional, per sobre de llibres, pel·lícules, videojocs o programes de TV.

Sobre la base de l'anàlisi dels 500 vídeos més vists en YouTube, s'exposen les constants i les absències més notables del contingut d'aquest flux audiovisual que condiciona la vida de milions de joves. A més, el llibre, narra la biografia crítica de les 20 estrelles més importants del pop assenyalant controvertits aspectes del seu camí cap al poder .

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec