La maleta dels contes dels sentiments, angoixes i grans èxits

Recull de contes il·lustrats per parlar dels fracassos, els èxits i sobretot, l'esperit de superació. Lectures senzilles i dissenys acolorits que permeten parlar d'emocions i sentiments que a vegades, ens fan sentir incòmodes.

  • Maletes pedagògiques, Fons bibliogràfic
  • Solidaritat i ONG, Salut, Pau, Antimilitarisme i Conflictes, Educació, Narrativa
  • de 4 a 6 anys
  • Català, Castellà
  • CeDRe
  • Disposa de guia didàctica
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: maleta pedagògica

Maleta disponible durant els mesos escolars de setembre a juny. 

El CeDRe us proposa els següents títols per treballar amb la mainada sentiments i emocions com la por, l'enyor, la vergonya, la cooperació o l'acceptació de l'altra i la superació personal:

EL CASSÓ DEL GERARD

Amb paraules senzilles i unes il·lustracions tendres i divertides, l’autora recrea el dia a dia d’un nen diferent: les seves dificultats, les seves qualitats, els obstacles que ha d’afrontar. 
El cassó del Gerard omple un buit, commou el lector, sigui de l’edat que sigui. Però el que més crida l’atenció és la senzillesa del dibuix i del concepte. Un conte metafòric per a parlar de les diferències als més petits i la superació d’un nen amb dificultats per a suportar el dia a dia. 

DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?

Un llibre tan rodó i saborós com la lluna plena. Els animals de la selva ens mostraran com les coses compartides sempre tenen més bon gust. És difícil posar-se d'acord, però sovint, si ho aconseguim, la recompensa del treball cooperatiu i desinteressat ens porta a ...tocar la lluna.


EL PAPA, LA MAMA, L'AINA I JO

El Papa, la Mama, l’Aina i jo ens estimem molt. Però això no impedeix que de vegades ens enfadem… Un àlbum que il·lustra en poques paraules però amb gran sensibilitat i intel·ligència les relacions personals dins la família. 

TAL COM ETS, ETS EL MILLOR

Hi ha gent insatisfeta amb la seva aparença, que preferiria tenir els cabells arrissats o els ulls blaus, ser més musculosa o més alta o més baixa, tenir la pell més morena o menys fosca... I tal com ens mostra Nadia Budde, aquests desitjos poden ser tan variats com persones i gustos hi ha. És important saber valorar aquestes diferències i estimar-nos però també valorar les diferències dels altres i estimar-los.

EL LLIBRE VALENT

Durant la història de la humanitat les pors han servit per crear estratègies que ens han permès sobreviure com a espècie. Negar o ignorar les pors no és una actitud intel·ligent quan estan justificades. Un llibre imprescindible per abordar amb els petits l’origen de les nostres pors de manera oberta i enriquidora, per a què serveixen, com podem conviure amb elles i, sobretot, què significa en realitat ser valents.

ELOÍSA Y LOS BICHOS

Què se sent en ser una “bitxo rara”? Tots et miren al passar, al carrer, a la classe, a l'esbarjo... Eloísa y los bichos és una bella reflexió sobre les coses noves, sobretot allò que ens és desconegut. Parla de pors, i d'aprenentatges; d'estranyeses, però també de costums; de l'enyor dels éssers estimants,  i també d'amistat.

Material que s'entregarà

 

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec