Les veus de l'aigua

  • Fons bibliogràfic
  • Salut, Drets
  • de 12 a 16 anys, A partir de 16 anys
  • Català, Castellà, Francès
  • Pepe Navarro
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 070 NAV

El llibre de fotografies de Burkina Faso, en blanc i negre i en color, ens mostra la vida quotidiana d’aquest país, amb les seves alegries i els seus problemes. Nens que riuen i es banyen a l’època de les pluges, dónes i nens als pous omplint recipients diversos amb aigua potable, els transports, a peu, en bicicleta, en burro, camió…L’arquitectura, els homes, dónes i nens en diferents situacions,  i retrats: cares series o somrients, vestit a l’occidental o no, sols o en grups…És el llibre de fotografies més complert que existeix d’aquest país del Sahel.

El fotògraf Pepe Navarro ha viatjat a Burkina el febrer del any 2.000 i el setembre de 2014. Entre el període que separa els dos viatges algunes coses han canviat, altres no tant.

El pròleg és de Federico Mayor Zaragoza i a més a més conté textos de Lluís Mallart, antropòleg africanista de gran prestigi, de la periodista y escriptora Maruja Torres, de Pep Bernadas, l’amo de la llibreria Altair, d’Alain Sissao, catedràtic de la Universitat de Ouagadougou, de Fatto Batenga, presidenta d’una ONG burkinesa, i del mateix Pepe Navarro entre altres més.

Els textos i les fotos intenten explicar diversos aspectes de la vida a Burkina, les seves costums, treballs i riquesa cultural. Un llibre trilingüe.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec