Maleta de contes que ens fan sentir bé

  • Maletes pedagògiques, Fons bibliogràfic
  • Salut, Pau, Antimilitarisme i Conflictes, Narrativa
  • de 4 a 6 anys, de 7 a 11 anys
  • Català
  • CeDRe
  • Disposa de guia didàctica
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: maleta pedagogica

Recull de contes il·lustrats que expliquen situacions, aventures i fabules que ens fan sentir bé, que ens reforcen aquelles emocions i sentiments que acompanyen als moments únics i perfectes.

La maleta inclou una petita guia per ajudar-vos a explicar els contes i per donar-vos idees sobre activitats concretes per cadascuna de les històries.

Els cinc contes que se us entreguen son:

DE QUIN COLOR ÉS UN PETÓ? A la Minimoni li agrada muntar en bicicleta, les oronetes, els pastissets, els contes que li conta sa mare... Però el que més li agrada és pintar. Pinta coses de mil colors: marietes roges, cels blaus, plàtans grocs... però no ha pintat mai un petó. De quin color deu ser?

EL CASTELL DE SORRA Dos nens surten a la platja a jugar, no es coneixen, però coincideixen l'ùn al costat de l'altre. Sense dir-se res, cadascú comença a construïr un castell de sorra, i mica en mica, allò que havia de ser un joc, es converteix en una aferrissada competició.

EL MOMENT PERFECTE l'esquirol surt corrents de casa seva després de rebre una carta i llegir-la . Pel camíes trobarà un munt d’animals que necessiten la seva ajuda i això el farà endarrerir-se per arribar allà on vol. Tot i això, l’esquirol no pot evitar ajudar els altres, potser no arribarà a temps, però potser, també, els seus bons actes trobaran recompensa.

LA GRAN FÀBRICA DE LES PARAULES En Dídac viu al país de la gran fàbrica de les paraules, un país on, per poder pronunciar les paraules, primer les comprares i després te les empasses. També es poden aconseguir paraules a les rebaixes, caçant-les o buscant a les escombraries però no acostumen a ser paraules amb molta utilitat. Al país de la gran fàbrica de les paraules no tothom pot dir qualsevol cosa, ja que no totes les paraules tenen el mateix preu. El país de la gran fàbrica de les paraules és un país on els rics es poden expressar lliurement i els pobres han de mesurar les seves paraules.

ROSA CARAMEL és la història de la Guillermina, una elelfanta que no vol vestir de color de rosa, ni menjar petúnies per esborrar-se el color gris de la seva pell, ni restar quieta o pasturant dins el tancat mentre els mascles de la manada juguen lliures als bassals d'aigua i fang, i mengen allò que els ve de gust.

Material que s'entregarà

 

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec