Maleta dels contes, valors, sentiments i emocions

Aquesta maleta conté cinc contes que ens ajudaran a treballar els sentiments i les emocions a l'aula. Aquests sentiments van estretament lligats a situacions que ens parlen de valors que són positius per a la convivència i la companyonia.

  • Maletes pedagògiques
  • Cooperació, Pau, Antimilitarisme i Conflictes, Educació, Drets, Cultures i moviments migratoris, Narrativa
  • de 4 a 6 anys
  • Català
  • CeDRe
  • Disposa de guia didàctica
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: maleta pedagògica

Maleta disponible durant els mesos escolars de setembre a juny. 

En aquesta maleta hi ha contes per treballar sentiments i emocions com la por,  la injustícia, el perdó, el disgust, la decepció, la gelosia,  l’amistat, la cooperació, la seguretat, la curiositat,... A través d’aquests 5 contes curosament il·lustrats que us permetran obrir el debat i les portes al treball en valors i emocions amb la mainada.

LA MARTA DIU NO! 

Quan la mare plega tard de treballar, la Marta va a casa l’avi Francesc, el veí del pis del costat. De fet, a la marta l’avi Francesc li cau bé, però últimament s’acosta massa quan toquen el piano i li fa petons que punxen.  La Marta no sap com explicar-ho a la mare, fins que un dia es posa malalta.  Finalment, li explica què sent a la mare i aquesta no s’enfada gens, al contrari, l’entén i li fa costat i ja no haurà d’anar mai més sola a casa el senyor Francesc.

EL DIA QUE LA SAïDA VA ARRIBAR 

Aquell dia em va semblar quela Saïda havia perdut totes les paraules. I per això les vaig buscar per tots els racons, per veure si aconseguia trobar-les i amb elles, esborrar-li les llàgrimes i ulls tristos.  Aquell dia, el pare em va explicar que segurament, la meva amiga no havia perdut les paraules, sinó que potser no les havia pogut treure perquè eren diferents a les meves, a les d’aquí. Al Marroc, em va dir, tampoc et servirien a tu les teves. I vaig assabentar-me que al país de la Saïda es parlava un idioma diferent del nostre: L’àrab.

EN MAX SE’N VA

Ha desaparegut l’Àlex el capgròs, el millor amic de  de l’ànec Robert. L’ha buscat per tot arreu, ell i tots els animals de la granja, però no l’ha trobat. Després de molta cerca inútil i d’algunes investigacions, els animals en assemblea estan convençuts que el culpable ha estat en Max, el corb, que se l’ha menjat. I el castiguen a la gàbia del conill.

LA PETITA MESSI I EL SEU ESTIMAT ONCLE

La petita Messi s’estima moltíssim l’oncle Tomàs. Ell el porta a berenar, a la piscina i es diverteixen plegats. Però un bon dia, apareix en Lourenço, l’amic de l’oncle Tomàs i a la petita Messi no li fa cap gràcia: per què no se’n va a casa seva? Però en Lourenço no pensa marxar així com així.  La petita Messi està gelosa.

L’ABELLA DE MÉS

Al rusc hi ha un gran rebombori. Les abelles no tenen prou espai perquè, segons la conclusió a la que han arribat,  hi ha una abella de més.  Qui és aquesta abella? Com la poden trobar? Totes la volen localitzar! _Que s’identifiqui aquesta abella!!_ Criden totes. Però l’abella de més, no apareix. Què faran quan la descobreixin? Quina serà la solució que duran a terme per superar el problema?

Material que s'entregarà

 

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec