Rebelarse vende. El negocio de la contracultura

  • Fons bibliogràfic
  • Pau, Antimilitarisme i Conflictes, Cultures i moviments migratoris, Economia i desenvolupament, Informació i documentació
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Joseph Health i Andrew Potter
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 338.22 HEA

«La contracultura ha substituït gairebé per complet al socialisme com a base del pensament polític progressista. Però si acceptem que la contracultura és un mite, llavors moltíssimes persones viuen enganyades pel miratge que produeix, cosa que pot provocar conseqüències polítiques impredictibles.»
Assegurada la polèmica tant amb els partidaris de No Logo de Naomi Klein com amb els seus opositors, Joseph Heath i Andrew Potter destrossen el mite que segueix dominant el pensament polític, econòmic i cultural en el qual es basen tant el moviment antiglobalització com el feminisme i l'ecologisme. Aquests joves professors canadencs defensen que les dècades de rebel·lió contracultural no només no han servit per res, sinó que han resultat contraproduents per a les finalitats que pretenien aconseguir. Ens hem acostumat tant als atacs de la dreta contra la contracultura que costa imaginar com seria una crítica des de l'esquerra.
Amb una narració de gran abast en la qual es barregen la història de la cultura pop, el manifest polític i l'anàlisi social, aquest llibre es deté en el naixement de la contracultura, en el seu esperit contrari a les normes, en la rebel·lió com a signe de diferenciació i el naixement del consumidor rebel, en els cazatendencies, i en com reconciliar-se amb la massificació i transformar als consumidors en ciutadans.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec

També et pot interessar