Sin lavarse las manos. Cuentos para antes de comer

  • Fons bibliogràfic
  • Salut, Narrativa
  • de 7 a 11 anys
  • Castellà
  • Gustavo Duch
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: NI DUC

Sense rentar-se les mans, sense tancar la boca o cantant a taula són algunes de les normes d'educació d'aquest llibre. Són instruccions per desobeir un ordre injust i pervers que regeix el nostre Planeta.

Quants més aliments produeix l'agricultura industrial, més pobresa i fam es comptabilitza; centrades totes les informacions en la crisi financera, la crisi climàtica i ecològica (dissimulant) avança perillosament; l'endeutament dels països rics i el deute extern ja són iguals eliminant drets socials de la població; la discriminació cap a les dones, cap al medi rural, cap als pobles indígenes en lloc de corregir-se sembla multiplicar-se; i fins a la natura amb els seus terratrèmols sembla (però no és cert) discriminar a uns països enfront d'uns altres. No podem rentar-nos les mans.

Són moltes més les injustícies que podríem enumerar. Per això no podem tancar la boca i hem de reprendre el nostre dret a la protesta i a la participació política, com alguns dels personatges d'aquests contes que lluiten amb la seva boina o amb els seus crits, i amb llenguatges recentment concebuts.

I sí, cantem a taula si això ens diverteix. O expliquem contes. Revolucionem el Món perquè brilli radiant i festiu.

Sense rentar-se les mans és doncs una collita de contes protesta.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec