skull King

  • Jocs
  • de 7 a 11 anys, I fins als 100 anys
  • No definit / No cal
  • Brent Beck
  • Gratuït amb fiança 30.00€
  • Teixell: joc-2020

Estratègia en estat pur. Un joc que agrada i enganxa  molt a parts iguals. Molt senzill de jugar i en el que caldrà saber preveure les jugades de la resta del grup per tal d’aconseguir guanyar tantes mans com les que has apostat. A més jugadores, més complicat i més divertit.

Un joc que es juga en deu rondes, en la primera es reparteix una carta a cada jugadora, en la segona dues i així successivament fins a la desena i última ronda en la qual es reparteixen 10 cartes per persona. Al principi de la ronda, cal apostar quantes mans creus que guanyaràs, si encertes l'aposta, guanyes punts, però sinò, en perds... Un joc d'estratègia i diversió per a qualsevol edat.

L'objectiu del joc no és guanyar el màxim de mans possibles a cada ronda, sinó que al principi de cada ronda farem una aposta de quantes mans creiem que guanyarem durant tota la ronda. Tots els jugadors i jugadores han d’acostar els punys tancats al centre de la taula i cridar: “Rom, rom, rom!”. Després del tercer rom han de  mostrar tants dits com mans creuen que guanyaran.

Contingut:

  • una baralla de seixanta-sis cartes: quatre pals de colors amb números de l’1 al 13, cinc cartes de bandera blanca, cinc cartes de pirata, dues cartes de sirena, una carta “Scary Mary” i una carta de “Skull King”.
  • Instruccions en Castellà
  • Una llibreta d'anotacions

Alguns aprenentatges que hem recollit de les vostres experiències:

Apta per a totes les edats, caldrà saber gestionar les frustracions i males jugades i tenir paciència i ser tenaç ja que el mateix joc ofereix remuntades espectaculars, per tant, no estarà massa clar qui guanya i qui perd fins ben bé al final de les 10 rondes.

Si volem treballar les matemàtiques, sumes, restes o multiplicacions son bàsiques per a entendre la puntuació de les diferents rondes. Alhora, la paciència, la memòria (per recordar algunes jugades), la capacitat d’atenció.. El control dels nervis i l’emoció al tenir una bona jugada, també la frustració al fer rondes desastroses que et deixin en puntuació negativa. Un joc d’una durada de mitja horeta aproximadament, que servirà per anar introduint als més joves, en jocs de taula de un xic de durada, però que per la seva senzilla mecànica i emoció, farà de pont per més endavant poder introduir jocs més complicats o llargs.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec

També et pot interessar