Solo tenemos un planeta. Sobre la armonía de los humanos con la naturaleza

  • Fons bibliogràfic
  • Història, Mediambient i Geografia, Economia i desenvolupament
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Joan Martínez i Jorge Wagensberg
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 330.34 MAR

El planeta es troba en una situació d'emergència real. Un físic divulgador de la ciència, Jorge Wagensberg, i un economista, promotor de l'economia ecològica, Joan Martínez Alier, conversen sobre per què la humanitat ha provocat aquesta amenaça i com pot actuar a partir d'ara per intentar revertir-la.


Per primera vegada en la història, l'activitat humana està influint perillosament en la salut del planeta. Està donant-se de manera accelerada la sisena extinció, a un ritme més intens que altres extincions, però a diferència de les anteriors aquesta vegada ha estat generada per l'espècie humana i posa en perill la seva supervivència. Les profundes transformacions que ha generat la nostra espècie al planeta ens porten a parlar d'una nova era: l' Antropocé.
Per què està unida l'economia a la idea de creixement? Per què hem de protegir la biodiversitat pel nostre propi interès? Si el planeta és finit per què l'economia industrial i la societat de consum en comptes d'imitar les estratègies i tàctiques de la naturalesa i fer un ús eficient de l'energia, incompleixen totalment les lleis de la física? Hem d'introduir l'esfera científica en les decisions socials i polítiques per preservar la vida de les generacions futures. Reivindicar la ciència contra la ignorància i expandir el coneixement a fi d'adoptar col·lectivament decisions.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec

També et pot interessar