Idària

L’any 2012 es va impulsar a Llagostera la creació d’IDÀRIA, una Cooperativa de Treball Associat i d’Inserció Laboral, Sense Ànim de Lucre per tal d’intervenir en la situació socioeconòmica del territori. L’objectiu principal de la fundació de la cooperativa era el d’ajudar a combatre els efectes d’una crisi duríssima que havia deixat sense feina i recursos a moltes persones, bona part d’elles en situació de risc d’exclusió.

Dins la cooperativa hi ha diverses línies d’activitat: “Serveis de Gestió i Treball Forestal” (amb una carta específica i un ampli ventall de gestió i d’execució de treballs); “Productes de Cistella Forestal” (que inclou el desenvolupament de línies de producció noves lligades a bosc: biochar/carbó vegetal, bruc, encenalls, llenyes, etc.); “Horticultura i serveis agrícoles” (que inclou els serveis a particulars, així com docència en horticultura); “Serveis de suport a d’altres entitats o particulars” (inclou serveis de neteja, repartiment de cartells, acompanyament, trasllats, monitoratges, vigilàncies).

En paral·lel a les línies d’activitat pròpies de la cooperativa, l’equip d’IDÀRIA treballa en l’elaboració i desenvolupament de “Projectes de Formació, Ocupació i Emprenedoria Social”. Es tracta de projectes encarats a la formació per a la inserció laboral en el marc de l’economia verda i social.

 • Adreça

  c/ Joan Maragall, 30 17240 Llagostera


 • Telèfon 1

  972 830 434


 • Telèfon 2

  608 350 505


 • E-Mail

  idaria.sccl@gmail.com


 • Municipi

  Llagostera


 • Naturalesa jurídica

  cooperativa