Salut Empordà Cooperació (SEC)

Salut Empordà Cooperació (SEC) és una ONG que neix de la inquietud i sensibilitat en l'àmbit de la cooperació d'un grup de treballadors i treballadores de la Fundació Salut Empordà, amb l'objectiu de promoure accions i projectes de solidaritat i cooperació pel desenvolupament en l'àmbit de la salut perquè creiem que LA SALUT ÉS UN DRET FONAMENTAL DE L'ÉSSER HUMÀ i una condició clau per a una vida digna.
És una organització sense ànim de lucre i sense afiliació política ni religiosa.

Des del SEC volem treballar generant projectes, donant suport a projectes ja existents, establint sinèrgies amb altres ONG que treballin en el nostre àmbit i oferint assessorament i formació en el camp de la salut a altres ONG que ho sol·licitin.

La nostra intenció és millorar l'estat de salut de les persones mitjançant l'aportació de recursos i formació dels seus professionals sanitaris i ho volem fer des del respecte pels sistemes de salut ja establerts en els països on treballem i acompanyats per les seves entitats locals.

Creiem en un món on tothom tingui accés als serveis bàsics de salut. Volem, en definitiva, un món millor i creiem que junts podem aconseguir-ho.

 • Adreça

  Ronda Rector Arolas s/n 17600 Figueres


 • Telèfon 1

  662 604 962


 • E-Mail

  sec@salutemporda.cat


 • Any de constitució

  2008