Notícies

17/11/2015

Coneixes els teus Drets? 20 de novembre: Dia Internacional dels Drets de l'Infant

Aquest divendres, 20 de novembre, és el Dia Internacional dels Drets de l’Infant. Un dels eixos de treball de la Coordinadora d’ONG Solidàries és precisament la defensa dels Drets Humans. Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, aquest any hem enviat a totes les escoles de Girona ciutat, un pòster que recull els Drets de l'Infant de manera plàstica. La resta d'escoles de la demarcació de Girona el poden venir a recollir a l'Espai de Solidaritat al llarg d'aquesta setmana.

 

Ara fa tres anys, la Coordinadora d'ONG Solidàries va editar una exposició –disponible de manera gratuïta per a escoles i entitats-, que s’acompanya d’un pòster-resum i d’una guia d’activitats per a fer a l’aula sobre els Drets de l’Infant.

La data del Dia Internacional dels Drets de l'Infant pot ser una bona excusa per parlar-ne amb la mainada a l'aula i que tinguin ben presents els seus drets, com a garantia d’anar posant les bases d’una societat que camini cap a la justícia global.

El Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat de la Coordinadora d’ONG Solidàries està obert a tota la ciutadania i diposa d'un munt d'altres materials per treballar aquest i altres temes relacionats amb la infància i els seus drets, però també per treballar la Pau, els Drets Humans, i la Solidaritat en sentit ampli, consultable en línia.