16/02/2021

Formacions gratuïtes per a entitats

La Coordinadora d’ONG Solidàries posa en marxa tres formacions gratuïtes adreçades a les seves entitats: una sobre obligacions fiscals, una segona sobre gravació i edició de vídeo amb el mòbil, i una tercera sobre artivisme que, a més, té l’alicient de confluir en una campanya conjunta de sensibilització.

Les formacions que són presencials poden patir canvis en les dates i espais, en funció de les mesures COVID-19 que el Procicat vagi assenyalant en cada moment. Són aquestes:

QUINES OBLIGACIONS FISCALS TÉ LA MEVA ENTITAT?
Dimarts 23 de febrer a les 17h | online

> Sessió formativa sobre les obligacions fiscals i legals que afecten a les associacions. Anirà a càrrec del gestor Jordi Ripoll.

Inscripció OBERTA i obligatòria a: solidaries@solidaries.org

ARTIVISME
Dissabtes 20 i 27 de març | 4 hores per sessió | Espai a definir

> Formació artística que desenvoluparà una campanya de sensibilització entorn una idea principal: el concepte de la vulnerabilitat i la lògica de les cures. El grau de vulnerabilitat social i ambiental a més de la capacitat de resiliència de l'individu, la comunitat i l'ecosistema. Es farà amb l’acompanyament i l’intercanvi entre les ONG i els artistes de La Volta.

Inscripció OBERTA i obligatòria (places limitades) a: FORMULARI >>

Per qualsevol dubte sobre aquesta formació: educacio@solidaries.org 

CREACIÓ I EDICIÓ DE VÍDEO AMB EL TEU MÒBIL
Dijous 15 i 22 d’abril | De 4 a 8 del vespre cada sessió | Ateneu Coma Cros de Salt

> A la primera sessió es farà una part teòrica sobre enregistrament amb smartphone  (aspectes tècnics, consells, tècniques de composició bàsiques, storytelling, peces més habituals i com rodar-les, aplicacions més habituals per enregistrar. ). La segona sessió abordarà l'edició i muntatge de vídeo amb el mòbil. (Selecció i comparativa d'apps per a editar amb el mòbil, edició i muntatge amb el mòbil o tauleta, postproducció bàsica i avançada: subtítols, logos/mosques...i altres recursos com rètols, música, caretes. ) Totes dues sessions comptaran amb una segona part pràctica.

Inscripció TANCADA. Places complertes.

Si us interessa fer-la més endavant, contacteu amb comunicacio@solidaries.org Si hi hagués prou demanda, s’estudiaria obrir una segona convocatòria.