14/03/2019

Noves exposicions al CeDRe

En el cas de la primera exposició, es tracta d'una selecció de cinquanta vinyetes del concurs internacional Humoràlia 2015, que impulsa anualment la Coordinadora de Lleida. L'objectiu d'aquesta mostra és sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat que els Drets Humans siguin una realitat per a totes les persones. Les il·lustracions utilitzen l'humor i la ironia per incitar a la reflexió i denunciar les vulneracions de drets arreu del planeta. Una proposta ideal per a reflexionar amb infants i joves sobre qualsevol temàtica actual.

En el cas de l'exposició sobre el dret a l'habitatge al Sàhara, es tracta d'una iniciativa de la Fundació Lleida Solidària, una entitat impulsada pel Col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers, que s'ha especialitzat en la construcció i reconstrucció en el marc de projectes de cooperació al desenvolupament. Aquesta exposició vol donar a conèixer les condicions de l'habitatge al Sàhara.

Aquest primer intercanvi de recursos entre les Coordinadores de Girona i Lleida, permetran accedir a aquestes exposicions fins a finals d'any. Des del CeDRe de la Coordinadora s'ha cedit l'exposició Drets dels Infants.