Notícies

 • Pàgina 1 de 352
 • 30/03/2020

  Relats sobre voluntariat

  El Servei Civil Internacional Catalunya posa en marxa el primer Concurs de relats sobre voluntariat. Pots enviar-hi el teu relat fins el 24 d’abril.

 • 30/03/2020

  "Ens estem quedant sense menjar"

  La crisi sanitària del coronavirus ha fet crèixer exponencialment el nombre habitual de famílies que s’adrecen a Càritas Diocesana de Girona. Segons Càritas, "En el que va de confinament, gairebé un centenar de persones s’ha posat en contacte amb l’entitat per sol·licitar algun tipus d’acompanyament, perquè es troba en situació de vulnerabilitat." Fotos: Càritas Girona

 • 20/03/2020

  Mesures excepcionals per als centres penitenciaris

  Justícia i Pau de Catalunya està preocupada amb l'afectació de l'epidèmia en els centres penitenciaris i demana mesures excepcionals adreçades a protegir els interns i professionals del risc de contagi i a reduir la tensió que la situació pot generar. Podeu llegir el seu comunicat a continuació. 

 • 20/03/2020

  El CeDRe a casa II (mou-te i diverteix-te alhora)

  Estar a casa no és fàcil si no hi estem acostumades i acostumats i si la llar en qüestió, no té sortides que permeti esbargir-nos. Des del CeDRe us recomanem jocs familiars que possiblement tingueu al fons de l'armari i que ara és hora de treure. 

 • 20/03/2020

  Converses incòmodes...

  Qui no ha sentit mai allò de "els immigrants s'enduen totes les ajudes", "les escoles amb majoria d'alumnat immigrant tenen un nivell més baix"...La Coordinadora d'ONG Solidàries, amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, ha produït tres càpsules àudiovisuals per interpel·lar la ciutadania sobre alguns dels estereotips, prejudicis i rumors, que més podem sentir al carrer. Estem d'estrena! 

 • 20/03/2020

  Contra les polítiques de mort europees, cibermanifestació!

  Davant la greu situació de vulneració de drets humans que s’està vivint a les fronteres d’Europa i amb el repunt de la violència a la frontera entre Grècia i Turquia, que ara amb la majoria de països confinats, continua, Girona Acull ha impulsat una resposta des del món local i apte per al confinament, a la qual la Coordinadora d'ONG Solidàries hi ha donat suport. Ha estat un èxit!

 • 18/03/2020

  Càritas reclama més suport de l’administració per poder mantenir els serveis d’aliments oberts

  Càritas Diocesana de Girona està fent un gran esforç per mantenir oberts una trentena de serveis d’entrega d’aliments arreu de la diòcesi de Girona durant la crisi provocada pel COVID-19. #elcompromísnotanca

 • 17/03/2020

  COVID-19: Suspensió de terminis ACCD

  Arran de l'aprovació pel Govern de l'Estat del Reial Decret 463/20 del 14 de Març de declaració de l’estat d’alarma (BOE núm. 67, de 14/3/2020) s'ha decretat la suspensió de les actuacions i dels terminis processals en totes les jurisdiccions, és a dir, via judicial (Disposició addicional 2a del RD), la suspensió dels terminis administratius (Disposició addicional 3a del RD) i la suspensió dels terminis de caducitat i prescripció (Disposició addicional 4a del RD).

 • 16/03/2020

  El CeDRe a casa

  Des del CeDRe de la Coordinadora,  hem preparat per aquests dies alguns dels nostres recursos perquè us acompanyin també des del confinament a casa. Així, hem creat el hashtag #CeDReaCasa que anireu rebent periòdicament i que us animem a compartir i a enriquir-lo amb propostes.

 • 16/03/2020

  Materials preventius coronavius en diverses llengües

  Sarahule, wolof, àrab, castellà, tagal, fula...us hem recopilat materials preventius del coronavirus en diverses llengües i formats -imatge o àudio-. Feu-los córrer!

 • 16/03/2020

  Davant el coronavirus, responsabilitat i prevenció

  La incertesa generada per l'arribada del coronavirus al nostre país ens obliga, a adoptar diferents mesures de protecció que garanteixenin la continuïtat del servei i contribueixin a la seguretat de tothom: usuàries del CeDRe i entitats membres de la Coordinadora.

 • Pàgina 1 de 352