Notícies

 • Pàgina 1 de 384
 • 18/01/2022

  Josué Alemán, de l’Agenda Llatinoamericana: «Sense organització no hi ha transformació»

  Josué Alemán és el coordinador internacional de l’Agenda Llatinoamericana. En el moment de transcriure aquesta entrevista, Alemán ja està retornant a El Salvador, d’on és originari. La seva visita a Girona ha estat més llarga del que esperava -va agafar la COVID pocs dies abans de tornar i va haver de canviar el vol-, i ha pogut intercanviar experiències i opinions amb la família de la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana de Girona sobre el futur de la campanya. 

 • 17/01/2022

  Les desigualtats s’eixamplen amb la pandèmia

  El darrer informe d’Oxfam Intermón és demolidor: en temps pandèmic, les 10 persones més riques del món han duplicat la seva riquesa, mentre que els ingressos del 99% de la resta de la humanitat han disminuït.

 • 11/01/2022

  Bocins de pau! El DENIP ja és aquí!

  La campanya Bocins de Pau que es fa amb motiu del proper Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP), el 30 de gener, ja ha començat amb les formacions dels grups d’estudiants de cicles formatius d’Educació Infantil, Animació SocioCultural i Integració Social que d’aquí a dues setmanes aniran a les escoles participants a realitzar els tallers i les dinàmiques educatives sobre pau. 

 • Pàgina 1 de 384