Notícies

 • Pàgina 1 de 359
 • 13/07/2020

  Comparteix aprenentatges i bones pràctiques en l’àmbit social i sanitari

  DIXIT Girona i la Fundació Campus Arnau d'Escala impulsen una crida per a identificar experiències positives generades arran de la crisi social i sanitària provocada per la COVID-19, que seran recollides amb l'objectiu de facilitar la seva implementació. Foto: #ramadadesdecasa/Azahara

 • 08/07/2020

  2019: l'any del 25è aniversari

  Una de les coses que recordem a la Memòria del 2019 és el 25è aniversari de la Coordinadora d'ONG Solidàries. Un aniversari que va servir per retrobar-nos, fer autocrítica, posar en valor la feina feta al llarg de tots aquests anys i per iniciar un treball de reflexió sobre els reptes de futur. Us avancem la versió digital de la memòria 2019, que repartirem en paper, a l'assemblea de setembre. 

 • 06/07/2020

  Com ha afectat la pandèmia a la pau i la seguretat?

  Més inseguretat, més desigualtat, vulneracions de drets...la pandèmia ha obtingut respostes diferents segons els països. L'ICIP (Institut Català Internacional per la Pau) presenta el projecte “#COVIDPEACE: Impactes de la covid en la pau i la seguretat" per reflexionar-hi.

 • 03/07/2020

  Viatge al cor de la malària

  El maig de l'any 2008, Miquel Ruiz, de Fotògrafs per la Pau, iniciava un viatge per documentar "un viatge a l'epicentre del país amb més malària de l'Àfrica", diu el fotoperiodista, i per repartir medicines i material sanitari. Una selecció de les fotografies d'aquell viatge a Libèria han quedat recollides ara en un llibre digital. Fotos: Miquel Ruiz

 • 29/06/2020

  Camps de treball per aquest estiu

  El Servei Civil Internacional disposa de molts projectes de voluntariat de curta durada durant l’estiu que busquen voluntàries. Troba el teu camp de treball per aquest estiu!

 • 29/06/2020

  recurs del mes de juliol

  Arrenca el mes de les colònies, els casals, els campaments... I l'inici de vacances. Per aquest motiu, us fem un especial CeDRe de jocs de gran format i de jocs de taula per a què pugueu venir a recollir durant aquests dies i dur als vostres centres d'esplai i lleure.

   

 • 26/06/2020

  Armes sota control demana aturar la venda d'armament als països que violen els drets humans

  Amb motiu de la compareixença del Govern, el proper dilluns 29 de juny, a la Comissió de Defensa del Congrés per retre comptes sobre exportacions d’armes espanyoles, la campanya Armes Sota Control demana més transparència i la suspensió de l’exportació d’armament a l’Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs Units i Israel.

 • 23/06/2020

  Fiscalitat progressiva per a una reconstrucció justa i necessària

  La COVID-19 ha demostrat que les polítiques públiques a Espanya són imprescindibles. Les retallades pressupostàries en sectors com sanitat i educació durant la crisi econòmica de 2008 van empitjorar les vides de milers de persones, produint més precarietat i empenyent a més a viure en condicions de vulnerabilitat. Davant un nou panorama de crisi, Oxfam Intermón proposa diferents mesures per a fer-hi front.

 • Pàgina 1 de 359